17 February 2008

Volitve sprostitve

Dnevi so se vrstili prehitro. Vedel sem, da mi učenje krade čas, toda moral sem biti odločen, saj študija nisem želel raztegniti v nedogled. Čimprej sem želel imeti diplomo, saj sem vedel, da bom nato leto dni pohajal. To pa mi je dajalo zagon. Sočasno pa sem začel pozabljati, da obstajajo tudi trenutki, ko ni treba misliti na knjige. In tak trenutek se je zgodil na volitvah za novo vodstvo študentskega kluba. Večer sem namenil druženju, saj sem skorajda začel izgubljati stik z realnim življenjem. Učenje, učenje in samo učenje... En drugačen dan mi bo koristil.
Sedel sem v zadnji vrsti občinske dvorane in negibno opazoval kandidate, ki so se predstavljali na govorniškem odru. Sam sem vedel, da bom volil kolega, tako da me njihovo - na trenutke demagoško - besedičenje ni ganilo. Z očmi sem prešinil dvorano in opazil kup neznanih obrazov. Same brucke in bruci, mlado meso, ki me ta trenutek ni prevzemalo. Nakar sem zagledal njo. Bila je kot dekle iz sosednje ulice. Povprečna blondinka z nadpovrečnim oprsjem. Kot hipnotiziran sem zrl vanjo. Na sebi je imela oprijeto črno majico, ki mi je kar govorila: »Sleči me... sleči me...«
Hmmm, mamljivo. Gledal sem jo, kako si je z roko ovijala lase, nakar je z očmi prešinila dvorano in se z jezikom dotaknila blazinico kazalca, s katerim si je nato stisnila konico ušesa. Začutil sem, kako se mi prebuja spolna sla. Ni bilo treba dosti, da sem ga imel trdega. Ona se je medtem zagledala nekam v nasprotno steno. Vidno je bila zdolgočasena. Z levico si je šla čez oprsje vse tja do vratu, nakar je nagnila glavo naprej in se nežno popraskala. Čutil sem, da mi je za trenutek zastal dih. Kljub temu, da sem v dvorani videl samo naju, so volitve doživljale vrhunec, na vrsti je bilo glasovanje in takoj sem lahko videl, da bo kolega izvoljen, saj je večina dvorane dvignila roke zanj. Tudi ona, svetlolaska. Zatem si je z rahlim gibom nategnila majico, pogledala po dvorani in popravila oprsje. Želel sem jo spoznati in ji sam popraviti oprsje. Hrepenel sem po avanturi. Moj korenjak je medtem prešel v stanje popolne pripravljenosti in v sebi sem vedel, da ne bom več dolgo zdržal.
Glasovanje se je končalo, kolega je bil izvoljen, študenti so ploskali, blondinka je bila nasmejana in jaz sem bil potreben. Mislil sem samo na to še, kako bom vzpostavil stik s prsato deklino. Medtem smo nazdravili novemu vodstvu študentskega kluba. Kolega Toni je postal član upravnega odbora. Z veseljem sem mu čestital. Pogledal me je v oči, mi čutno stisnil roko in mi dejal: »Vesel sem, da si prišel,« nakar je, kot že običajno, pomežiknil in se prepustil toku ljudi, ki so mu stiskali roke. Tokrat sem v njegovih besedah čutil še posebno toplino. Dosegel je nekaj, kar ga je veselilo in to sem mu iz srca privoščil, saj je bil dober človek.
Večina akterjev volitev se je preselila v klubski bar in med temi je bila tudi ženska mojih fantazij. S pogledom sem ji stalno sledil, ravno tako kot moj trdi prijatelj. S prijateljico je stala ob šanku in se smejala. Ustnice so se ji rahlo svetile, obraz pa ji je krasila rahla plast svetlega pudra. Po očeh je imela bleščice, kar pa je bilo že na meji kiča. Ok, tudi njeno krilce ni bilo ravno višek umetnosti. Bilo je kratko, narejeno iz plastične rožnate mase. Nenadoma se jima je približal Toni. Več kot očitno ju je dobro poznal, saj sta mu obe čestitali s poljubom in strastnim objemom. To pa je bila tudi odlična priložnost, da spoznam svetlolasko v črni majici. Približal sem se jim in Toni me je vprašal: »Poznaš Andrejo in Natašo?«
»Ne... še,« sem nasmejano odvrnil in pomežiknil Toniju.
»Potem dovoli, da ti ju predstavim,« je še rekel in me prijazno drgnil ob ramo.
Debata je stekla sama. Blondinka Andreja in njena črnolasa kolegica Nataša sta bili brucki. To me ni presenečalo, saj bi si Andrejine dojke gotovo zapomnil, če bi ju kje videl. Nataša pa je bila dokaj neopazna. Ni izstopala. Bila je manjše postave in njeno oprsje je spadalo v mejo normale. Imela pa je čudovit nasmeh. Njeni zobje so se kar bleščali. Ko je govorila, sem ji kar zrl v usta. Toni je vse to opazil in je skorajda neopazno prevzel glavno besedo. Tudi njegov nasmeh je bil popoln.
Čez čas sem ga potegnil k sebi in mu dejal: »Kje si dobil ti dve? Ena ima mega joške, druga pa ima zobe bele kot sneg...«
»Kolegici s faksa sta. Nekajkrat smo ga žurali skupaj. Pazi se, ta blond je vroča!« je še dodal.
»Aha, pol bo akcija?«
»Tako kot zgleda,« je še rekel veselo in me potrepljal po rami. »Ja, danes bo gotovo vroče. Ej, da mi ne zbežiš, kasneje gremo k meni v klet!«
»Tudi mačkici?« sem skorajda zaskrbljeno vprašal.
Ni mi odgovoril, le skomignil je z rameni, se nasmehnil in zamahnil z roko. Kot sem ga poznal sem vedel, da je to pozitivno znamenje. Naenkrat je nastala okoli šanka gužva in v trenutku sva bila z Andrejo en nasproti druge. To naju ni motilo, kvečjemu nasprotno. Čutil sem njene poželjive dojke, kako so se gnetle ob moje telo in ona je gotovo na trenutke začutila, da imam nekaj trdega v hlačah. Medtem sva debatirala o tem in onem. Povedala mi je, da študira pravo in da bi rada potovala. Tedaj sem ji v šali predlagal, če »odpotujeva« na balkon, kjer se še niso gnetli ljudje. Skozi okno sem na balkon prvi skočil jaz, nato sem ji v pomoč ponudil roko. Njeno majceno rožnato krilce ji je komajda pokrivalo zadnjo plat, zato je skozi okno stopila zelo previdno. Ko je skočila je pristala ravno pred menoj. Z rokama se je za trenutku naslonila name in začutil sem skorajda nebesne užitke. Prsati angel je pristal.
»To tvoje krilce pa ni ravno primerno za plezanje,« sem posmehljivo pripomnil.
»Je pa dobra vaba za tipe!«
»Ja, to pa! Jst sem tukaj! Mene si ulovila!«
»Hmmm, kaj potem ni bil telefon tisto, kar sem čutila v tvojem žepu?« je vprašala in si popravila lase.
Samo pogledal sem jo in ji odkimal. Z roko sem se približal njenemu licu in ji ga na rahlo pobožal. »Te moti?« sem jo še vprašal. Bila je tiho, le približala se mi je.
Iz bara se je širila glasba in najini glavi sta se v temi srečali. Z jezikom mi je polizala ustnici in najini usti sta se združili. Vonjal sem njen nežen parfum in z rokama čutil njeni čvrsti ritnici. Stiskal sem jo k sebi, da je moj korenjak čutil toploto njenega telesa. Z eno roko mi je božala lase, z drugo pa mi je segla v hlače. V zanosu užitka sem jo posedel na rob balkona in ji le malo dvignil krilce. Z lahkoto je osvobodila mojega korenjaka in brez besed sem ga usmeril v njeno pohotno muco. Takrat nisva razmišljala na okolico in le-ta se ni menila za naju. Bila sva dve telesi, prepuščeni svobodnemu izražanju. Oprijemala se me je in čutil sem vsak njen vzdihljaj. Všeč mi je bilo njeno rahlo stokanje, ki ga glasba iz bara ni preglasila.
Nisem več zdržal. Čutil sem, da bom kmalu sprostil življenjski sok. Tedaj sem se ustavil in se posvetil njenemu bitju srca, ki je lovilo moj ritem. Nato je počepnila. Držal sem jo za rame in jo čez nekaj trenutkov močneje stisnil. Pod nama je bilo parkirišče in ljudje so se neobremenjeno sprehajali gor in dol, midva pa sva se pozibavala v ritmu hrepenenja. Nenadoma sem zamižal in val toplih užitkov je preplavil moje telo. Bilo je lepo.
Nebo so prekrili oblaki. Pripravljala se je nevihta. Nemo sva se gledala v oči in čakala, da pade prva kaplja. Tedaj sem jo stisnil k sebi in ko sva se poljubljala, sem čutil okus sperme v njenih ustih. Ni me motilo.
Odšla sva na bližnji travnik, kjer sva pustila, da naju boža dež. Obraz sem obrnil v nebo, odprl usta in dovolil kapljam, da so me napajale. Želel sem izprati občutek krivde, ki me je prevzemal. Sprva sem želel žensko za eno noč. Dobil sem jo. Sedaj pa sem iskal žensko za vse noči. Še zadnjič sem jo pogledal v njen premočen obraz, jo stisnil k sebi in ji rekel: »Hvala…«

Zgodba je bila objavljena v študentskem občasniku Štjudjozo.

No comments: